Elvelangs og bekk-i-mellom 2017

« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Elvelangs og bekk-i-mellom 2017

15 september, 19:00 - 22:00

Elvelangs Melbu Vesterålsmuseet Vesterålen regionråd kultursamarbeidet

For tredje gang arrangerer Kultursamarbeidet i Vesterålen Elvelangs og bekk-i-mellom. Med 450 deltakere i 2015 og 1000 deltakere i 2016, våger vi å kalle arrangementet en suksess.

Denne fredagskvelden kan man gå langs posthuselva i lys og mørke og få opplevelser fra flere av Vesterålens fantastiske kultur og idrettsliv. Vandringen starter ved Andedammen like ved Melbu kirke og avsluttes ved Kos & Amfi.

Man kan starte vandringen mellom klokken 19:00 og 21:30, og den kan gjerne gås flere ganger. Løypa vil være markert med levende lys og fakler – og alle må gå i samme retning – mot Kos & Amfi.

Det er desverre ikke anledning til å ta med barnevogn og sykler inn i løypa. Barn må leies eller sitte i bæremeis.

Arrangementet er gratis!

Det vil ikke bli servering langs løypa, så ta gjerne med deg termos og kveldsmaten selv. Ta med deg søppel hjem. Kle deg godt slik at du kan nyte noen timer ute i en spennende og innholdsrik vandring. Vær oppmerksom rundt faklene.

Flere av gatene på Melbu vil være stengt under arrangementet. Det vil være oppmerket parkering.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en magisk vandring!

Arrangører: Vesterålen friluftsråd, Kultursamarbeidet i Vesterålen, Museum Nord og frivillige og organisasjoner fra Hadsel/Vesterålen.

Les mer om arrangementet på facebook

Dato:
Hendelse Kategori: