Geobiking – I Skjerperens Fotspor

29 juni 2021

5. juli starter våre populære elsykkelturer fra Ballangen Museum. Turene går hver ukedag fra kl. 10 til 15, og du kan velge mellom turer til kobbergruvene i Melkedalen eller Kjeldebotn. Museet har fem terreng-elsykler som gjør turen til en lek og oppoverbakkene morsomme å sykle. Fra sykkelsetet kommer du tett på naturen, dyrelivet og historiene. På skogsstier og gjengrodde veier får du oppleve Ballangens spektakulære natur- og bergverkshistorier sammen med en flink og engasjerende guide.

Les mer om sykkelturene og book din dag hos visitnarvik.com.