Geobiking – I Skjerperens Fotspor

29 juni 2021

Geobiking – I Skjerperens Fotspor starter nå! Book turen din og bli med på en uforglemmelig opplevelse i Ballangens historie.

5. juli starter våre populære elsykkelturer fra Ballangen Museum. Turene går hver ukedag fra kl. 10 til 15, og du kan velge mellom turer til kobbergruvene i Melkedalen eller Kjeldebotn. Museet har fem terreng-elsykler som gjør turen til en lek og oppoverbakkene morsomme å sykle. Fra sykkelsetet kommer du tett på naturen, dyrelivet og historiene. På skogsstier og gjengrodde veier får du oppleve Ballangens spektakulære natur- og bergverkshistorier sammen med en flink og engasjerende guide.

Les mer om sykkelturene og book din dag hos visitnarvik.com.

Velkommen til Geobiking – I Skjerperens Fotspor!