Bakesesongen i gang på Å!

30 juni 2021

Bakesesongen i gang på Å! Frister det med nystekte kanelsnurrer eller annen fersk bakst? Ta turen til bakeriet på Å.

Bakeriet på Å har fyrt i gang steinovnen fra 1878 og er godt i gang med sommersesongen. Rykende ferske bakevarer er til salgs i museumskafeen hver dag kl. 10–16.

Bakeriet kan besøkes som en del av Norsk Fiskeværsmuseum. Velkommen på besøk!

to nye seler på lofotakvariet

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til to flotte selunger i Lofotakvariet. Det er stor stas når det kommer nye selunger og vi gleder oss til å følge ferden deres videre og krysser alle fingre for at de skal klare seg.

William hedret av regjeringen

Gründer av Lofoten Krigsminnemuseum, William Hakvaag, fikk tirsdag 26. juli tildelt en anerkjennelse fra regjeringen for sin innsats som formidler av krigshistorien.

Norge leder rekordstort klimaprosjekt

EU gir nå 270 millioner kroner til et forskningsprosjekt som skal bedre distriktenes evne til å håndtere klimaendringene. Klimaprosjektet Resist er ledet av SINTEF, og er den største EU-tildelingen til et norskledet klimaprosjekt noensinne.