Ny hjemmeside

03 juli 2021

Vi er utrolig stolte over å lansere ny hjemmeside og en oppfriskning av vår visuelle profil. Med oss på laget til utvikling og design har vi hatt skotske Pooka og Ali Montgomery.

Enda er det litt som gjenstår for at alt er på plass på hjemmesida og vi ber om forståelse for det.

Er du nysgjerrig på hva vår nye hjemmeside har å by på? Vi anbefaler museumssidene for informasjon om hver av våre 21 museer. Der finner du åpningstider, billettpriser, utstillinger, aktiviteter med mer. Under «Nyheter» finner du små og store saker som skjer rundt omkring på museene. I «Historier» viser vi fortellinger på en litt annerledes måte – denne funksjonen er vi ganske fornøyd med.

I tillegg finner du også informasjon om små og store prosjekter, våre strategier og organisasjon.

Velkommen til nye museumnord.no!

Oppfriskning av farger og logo i forbindelse med lansering av ny hjemmeside.