Sommergjester på Andenes

06 juli 2021

Et museumsbesøk er kanskje ikke det første du tenker på når den nordnorske sommeren viser seg fra sin beste side. Men mange av våre anlegg ligger på idylliske steder og har fantastiske utkikkspunkter som gjør at et besøk frister – selv i 25 varmegrader. For eksempel Andøymuseet og Andenes fyr hvor det er full fart (i all slags vær).

Mandag åpnet Andøymuseet for årets første gjester etter endt oppussing. I tillegg til museet anbefales et besøk i fyret og en spasertur rundt i det flotte uteområdet. Hyggelige museumsverter er klare til å gi deg et minnerikt besøk.

Åpningstider og annen informasjon om Andøymuseet finner du her.