Teater på Å

08 juli 2021

Velkommen til Teater på Å i juli!

I juli spilles det teater på Norsk Fiskeværsmuseum på Å. «Sånn var det» gir et innblikk i fiskeværet for 100 år siden.

Teaterstykket spilles søndag til torsdag kl. 13 i juli.

Besøk Norsk fiskeværsmuseum

Norsk Fiskeværsmuseum

Et av Norges best bevarte og komplette fiskevær. Besøk ulike bygninger; bl.a. naust, trandamperi, husmansstua. Hovedtema: livet i fiskeværet 1840–1960 og utviklingen av lofotfisket de siste 250 år. Butikk og sommerkafé.