Hurtigrutemuseet åpner 28. august

12 juli 2021

Vi har bygget, renovert, pusset og polert, kreert nye utstillinger og utviklet nye ideer. Vi har arbeidet hardt for å skape en unik arena for formidling av historie. Endelig er vi klare til åpning! MS Finnmarken fått sitt vern, Museum Nord har fått en fantastisk arena å formidle historien i, Stokmarknes, Vesterålen, Nord-Norge – ja, Norge – har fått sitt Hurtigrutemuseum!

Kulturminister Abid Raja foretar den offisielle åpningen av Hurtigrutemuseet. Åpningsseremonien skjer 28. august og starter kl. 14.00, med en rekke spesielt inviterte gjester.

Hadsel kommune og en rekke samarbeidspartnere legger til rette for en storstilt folkefest og feiring av de nye museet denne helga. Program for folkefesten kommer senere, fra Hadsel kommune.