Hurtigrutemuseet åpner 28. august

12 juli 2021

Hurtigrutemuseet åpner 28. august!

Vi har bygget, renovert, pusset og polert, kreert nye utstillinger og utviklet nye ideer. Vi har arbeidet hardt for å skape en unik arena for formidling av historie. Endelig er vi klare til åpning! MS Finnmarken har fått sitt vern, Museum Nord har fått en fantastisk arena å formidle historien i, Stokmarknes, Vesterålen, Nord-Norge – ja, Norge – har fått sitt Hurtigrutemuseum! Les mer om museet her.

Kulturminister Abid Raja foretar den offisielle åpningen av Hurtigrutemuseet. Åpningsseremonien finner sted 28. august og starter kl. 14.15, med en rekke spesielt inviterte gjester.

Hadsel kommune og en rekke samarbeidspartnere legger til rette for en storstilt folkefest og feiring av det nye museet denne helga. Programmet for folkefesten kan du lese her!

Velkommen til en storslått dag – Hurtigrutemuseet åpner 28. august!