lærballkasting i bøtter

09 september 2021

Lørdag 11. september blir det lærballkasting i bøtter for barn og familier på tunet utenfor høvdinghuset hos Lofotr Vikingmuseum.

Husk klær etter vær, hvis været blir for dårlig flyttes aktiviteten inn. Velkommen! Åpent mandag–lørdag 11–15 i hele september.

Besøk Lofotr Vikingmuseum

Lofotr Vikingmuseum

På Borg i Lofoten kan du oppleve vikingtiden i et levende miljø. Kjenn lukten av tjære og bål. Smak maten, hør historien. Vikingene har ventet på deg i mer enn tusen år.