Kulturminnedagene 2021 i Ballangen

10 september 2021

Velkommen til Kulturminnedagene 2021 i Ballangen! Lørdag 11. september er det åpent museum i Ballangen kl. 11–15 i forbindelse med Kulturminnedagene.

Program for dagen:

Velkommen!

to nye seler på lofotakvariet

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til to flotte selunger i Lofotakvariet. Det er stor stas når det kommer nye selunger og vi gleder oss til å følge ferden deres videre og krysser alle fingre for at de skal klare seg.

William hedret av regjeringen

Gründer av Lofoten Krigsminnemuseum, William Hakvaag, fikk tirsdag 26. juli tildelt en anerkjennelse fra regjeringen for sin innsats som formidler av krigshistorien.

Norge leder rekordstort klimaprosjekt

EU gir nå 270 millioner kroner til et forskningsprosjekt som skal bedre distriktenes evne til å håndtere klimaendringene. Klimaprosjektet Resist er ledet av SINTEF, og er den største EU-tildelingen til et norskledet klimaprosjekt noensinne.