Nordlandsseminar 2021

17 september 2021

23 – 24 september 2021 arrangerer Museum Nord Nordlandsseminaret «Digitale løsninger for fremtidig, museal formidling» i Storvågan, Kabelvåg.

Siden koronatider praksis mot digital formidling har endret seg. Hvordan vil fremtidens museum se ut? Hvordan kan vi benytte teknologiske muligheter best? Hvordan kan vi skape ekte samtaler om temaene som er relevant?

Dette seminaret vil se på flere museale og akademiske områder, gi eksempler på virtuelt innhold og skape en arena for diskusjon. En ny digital applikasjon som har blitt laget som en del av internasjonale CINE prosjektet vil bli vises frem i Storvågan.

På slutten av seminaret håper vi at vi vil ha fått forståelse for digitale muligheter for fremtiden og hvordan museer kan integrere digital teknologi i sitt arbeid. Vi skal også se på muligheten å publisere innhold av seminaret i en publikasjon.

Vi takker Nordland Fylkeskommune for å støtte dette seminaret.

Programmet finnes her