Salgsutstillere til julemarked i Narvik

30 september 2021

Narvik Museum er på utkikk etter salgsutstillere til julemarked på museet 4. desember 2021.

Lager du brukskunst som tova og strikkete ullprodukter, keramikk, kunst, mat m.m., og har lyst å stille ut hos oss? Ta kontakt og fortell om dine produkter: narvik@museumnord.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Besøk Narvik Museum

Narvik Museum

Den spektakulære Ofotbanen og malmtog, Narviks utvikling og industri, i tillegg til vandre- og kunstutstillinger.