Vår Kamp konferansen på Sortland

08 oktober 2021

Vår Kamp konferansen på Sortland 30. september samlet nesten 400 ungdommer som fikk oppleve forumteater spilt av Drager & Drottner i gamlekinoen på Sortland!

Etter forestillingen ble de delt opp i grupper. Hvor de blant annet, gjennom en demokratisk prosess, diktet ny tekst til arbeidersangen «Frihetens Forpost». Sangen fremføres så av både skuespillere, lærere og elever på slutten av konferansen.

Vår Kamp konferansen på Sortland støttes av Forskningsdagene, Norske kulturhus, Kronsteingruppen, Den kulturelle skolesekken Sortland, #LOiVesterålen og Kulturfabrikkens venner. Tusen takk alle sammen!

Besøk Sortland Museum

Sortland Museum

Havets betydning i nord, det sårbare økosystemet i havet og konsekvensene av marin forsøpling og forurensning som tema. Utstillingene er rettet mot barn og unge.