Vår Kamp-konferansen på Sortland

08 oktober 2021

Vår Kamp-konferansen 30. september samlet nesten 400 ungdommer som fikk oppleve forumteater spilt av Drager & Drottner i gamlekinoen på Sortland!

Etter forestillingen ble de delt opp i grupper, hvor de blant annet, gjennom en demokratisk prosess, diktet ny tekst til arbeidersangen «Frihetens Forpost». Sangen ble fremført av både skuespillere, lærere og elever på slutten av konferansen.

Vår Kamp-konferansen er støttet av Forskningsdagene, Norske kulturhus, Kronsteingruppen, Den kulturelle skolesekken Sortland, #LOiVesterålen og Kulturfabrikkens venner. Tusen takk alle sammen!