HalloViking 2021

19 oktober 2021

Kom på HalloViking 2021! Noe av det SKUMLESTE vikingene visste var FIMBULVINTER. Hva kunne være inni en vikinggrav? Feiret vikingene halloween? Hadde de GODTERIER?

Ta turen til Lofotr VikingMuseum

Dette kan du få høre mer om hos vikingene. Lørdag 30. oktober på Lofotr Vikingmuseum. Det blir rebusløp, koselig servering og historier rundt bålet. HalloViking var populært i fjor og vi kjører på med samme opplegg i år også. KLE DEG SKUMMELT ungene får komme i sine egne kostymer uansett om det er supermann eller heks. Velkommen er dere alle!

Vi gleder oss til en skummel, artig og koselig stund sammen med barn og voksne.

Når: Lørdag 30. oktober.
Oppmøte: Glassgården (ankomstanlegget)
Hvem: HalloViking 2021 passer for barn ca. 4 – 10 år
Varighet: ca. 1-1,5 timer
Språk: Norsk
Pris: Vanlig inngangsbillett, årskort 2021 gjelder som inngangsbillett. Aktiviteten koster ikke noe ekstra utover vanlig billett. Museumsbutikken og museet er åpent fra kl. 11:00-15:00.

Vi følger myndighetenes råd og anbefalinger også i forhold til helse og smittevern. Velkommen!