GAMMELDAGS JUL for tredevte gang

22 oktober 2021

I år feirer Norsk Fiskeværsmuseum Gammeldags Jul for tredevte gang. I samarbeid med Moskenes Husflidslag inviterer vi til en koselig førjulstid på Å 4.desember fra 11:00-14:00.

Ordfører Lillian Rasmussen åpner arrangementet kl. 11:00

Tradisjonell julestemning og åpen Væreiergård

Julemarked med Moskenes Husflidslag

Kanelsnurr fra bakeriet

Julekonserter

Konkurranser

Juletregang med Lofotodden Musikkorps

Eventyrstund i bedehuset

Besøk av julenissen

Kurt tilbake til Rorbua – skrøner og groviser

For detaljert program, følg oss på Facebook!

Vi oppfordrer samtidig folk til å parkere på parkeringsplassen etter tunnelen. Velkommen til Å