Juleverksted 2021 hos Lofotr Vikingmuseum

26 oktober 2021

Juleverksted 2021 hos Lofotr Vikingmuseum: Tradisjonen tro arrangerer vikingene juleverksted igjen første lørdag i advent. Juleverksted hos vikingene er kjempepopulært og svært hyggelig!

Spikke, bake, sy, lime, tegne, bake – mange aktiviteter venter på den som vil ta del i vikingenes juleverksted. I Høvdinghuset og i Glassgården venter vikingene på deg, ved ulike arbeidsstasjoner.

Det bakes flatbrød over åpen ild, lages julepynt av velduftende einer, du kan kle deg ut som en viking og ta fine bilder, lage fine saker i forskjellige tekstiler og mer til. Vi tror mange heldige foreldre, søsken og besteforeldre har fått fantastisk gaver fra barn som har laget fine saker nettopp på juleverksted.

Det er gratis å komme inn denne dagen. Gå inn via billettluka og få din gratis billett eller book din billett på https://ticket.lofotr.no og møt opp i Glassgården for registrering. I luken vil du få en pose som du kan samle sakene dine i. Dagen er svært populær.

museumsbutikken kan du gjøre skikkelige kupp – det er salg på mange varer. I museumskafeen selges varme og kalde drikker samt noe å bite i. Og, de svært populære årskortene selges til en særdeles gunstig pris til lokale innbyggere akkurat denne dagen.

Velkommen til juleverksted 2021 hos Lofotr Vikingmuseum – stemningsfulle og artige timer!