Hyggelig julemarked i Narvik

06 desember 2021

Hyggelig julemarked i Narvik. Lørdag 4. desember ble det arrangert julemarked hos Narvik Museum.

Det er nesten blitt en tradisjon at museet inviterer til julemarked første helga i desember. Første gang var i 2018, kun avbrutt i fjor på grunn av pandemien.

Mat på en disk
Mye godt å velge i på disken til Narvik Husflidslag. Foto: Museum Nord

13 salgsutstillere ble plassert rundt omkring på museet, Narvik Husflidslag holdt kafé og disket opp med lekre kaker og snitter. Utstillerne viste fram kunst, håndarbeid og brukskunst, og mye mer.

Nisse-besøk

Vel 400 gjester var innom museet på lørdag og noen heldige fikk også hilse på nissen som hadde kommet den lange veien til Narvik Museum.

Nisse og en mann under julemarked hos Narvik Museum
Nissebesøk hos Narvik Museum under årets julemarked. Foto: Eva Jensen

En stor takk til salgsutstillere og Narvik Husflidslag for samarbeidet! Vi gleder oss allerede til å gå i gang med planleggingen til neste års julemarked. Dette er en tradisjon som har kommet for å bli på Narvik Museum. Det synes i hvertfall vi!

Besøk Narvik Museum

Narvik Museum

Den spektakulære Ofotbanen og malmtog, Narviks utvikling og industri, i tillegg til vandre- og kunstutstillinger.

Flere nyheter

Nå har denne krabaten fått navn

Navnekonkurransen er avgjort! Under Kystens dag i Storvågan i mai arrangerte Lofotakvariet en navnekonkurranse for den nyeste selen vår, som ble født på akvariet i fjor sommer.

Podkastsamarbeid med Várdobáiki

Avdeling Ofoten/Narvik Museum har startet et samarbeid med Várdobáiki på Evenskjer, hvor de skal være med å lage episoder til vår podkastserie «Ekspedert».

EU gir nesten 13 millioner til containermuseum i Vesterålen 

Første del av finansieringen av GaiaVesterålens containermuseum er en realitet. Finansieringen skjer gjennom et stort EU-forskningsprosjekt på sirkulære byggeprosesser ved navn Circular Boost.