Hyggelig julemarked i Narvik

06 desember 2021

Lørdag 4. desember ble det arrangert julemarked hos Narvik Museum. Det er nesten blitt en tradisjon at museet inviterer til julemarked første helga i desember. Første gang var i 2018, kun avbrutt i fjor på grunn av pandemien.

Mat på en disk
Mye godt å velge i på disken til Narvik Husflidslag. Foto: Museum Nord

13 salgsutstillere ble plassert rundt omkring på museet, Narvik Husflidslag holdt kafé og disket opp med lekre kaker og snitter.

Vel 400 gjester var innom museet på lørdag og noen heldige fikk også hilse på nissen.

Nisse og en mann
Nissebesøk. Foto: Eva Jensen

En stor takk til salgsutstillere og Narvik Husflidslag for samarbeidet under årets julemarked!