Lofotr Vikingfestival 2022

18 januar 2022

Det blir vikingfestival fra 3. – 7. august i 2022. Festivalens tema er handel og kulturutveksling.
Temaet er valgt på bakgrunn av at vikingene hadde kontakter på tvers av kulturer. Og flere av våre gjenstander i utstilling viser nettopp til dette.

Vi ønsker å fremheve handel og kulturutveksling under festivalen. Har du en stand, aktivitet, et foredrag eller et annet opplegg som kan passe til vår vikingfestival. Tar du kontakt med oss på vikingfestival@lofotr.no

Mer informasjon om selve festivalen kommer senere.