Sommerjobb ved Lofotr vikingmuseum 2022

18 januar 2022

Ledige stillinger: Sommerjobb ved Lofotr vikingmuseum 2022 innen kafé, butikk og ulike driftsoppgaver, samt guider, håndverkere, hestepassere,  aktivitetsmedarbeidere og mannskap til vikingskip.

Lofotr Vikingmuseum søker nye medarbeidere for sommersesongen 2022

Vi trenger medarbeidere til kafé, butikk og ulike driftsoppgaver, samt guider, håndverkere, hestepassere,  aktivitetsmedarbeidere og mannskap til vikingskip. På lenken under finner du ledige stillinger for sommersesong 2022 – legg merke til søknadsfrist som er 01. mars 2022. Flere stillinger kan bli lagt ut etter hvert.

Se ledige stillinger på NAV.
Husk å bruke vårt søknadsskjema som du finner på denne siden. NB! Legg merke til at noen av stillingene kan ha arbeidssted Norsk Fiskeværsmuseum, Å i Lofoten, selv om arbeidsgiver er Lofotr Næringsdrift AS.

Generelt om ledige stillinger, timesansatte, sesongarbeidsplasser, frivillighet, studentpraksis og lærlinger – klikk her.

Vi venter i spenning på din søknad til sommerjobb ved Lofotr Vikingmuseum 2022!

Les mer om Lofotr Vikingmuseum

Lofotr Vikingmuseum

På Borg i Lofoten kan du oppleve vikingtiden i et levende miljø. Kjenn lukten av tjære og bål. Smak maten, hør historien. Vikingene har ventet på deg i mer enn tusen år.