Togfest for familier

20 januar 2022

Togfest for familier hos Narvik Museum.

3. og 4. mars kl. 14-16 er det togfest i hagen til Narvik Museum. Familiearrangementet er en del av Arctic Kids, hvor du også finner billetter til arrangementet.

Bli med inn i museets store malmlokomotiv, El. 12, og delta på aktiviteter i hagen. Museet er også åpent for de som ønsker å ta en titt på utstillingene.

Vi fyrer opp i bålpanna og serverer kakao og saft til alle. Husk klær etter værforhold. Lokomotivet er skittent så det anbefales å unngå penklær hvis du skal inn i loket.

Velkommen togfest for familier – artige og hyggelige dager i museumshagen!