Togfest for familier

20 januar 2022

Togfest for familier hos Narvik Museum.

3. og 4. mars kl. 14-16 er det togfest i hagen til Narvik Museum. Familiearrangementet er en del av Arctic Kids, hvor du også finner billetter til arrangementet.

Bli med inn i museets store malmlokomotiv, El. 12, og delta på aktiviteter i hagen. Museet er også åpent for de som ønsker å ta en titt på utstillingene.

Vi fyrer opp i bålpanna og serverer kakao og saft til alle. Husk klær etter værforhold. Lokomotivet er skittent så det anbefales å unngå penklær hvis du skal inn i loket.

Velkommen togfest for familier – artige og hyggelige dager i museumshagen!

Flere nyheter

Ramsalt opera på Hurtigrutemuseet

Operaentusiaster og musikkelskere ble samlet på Hurtigrutemuseet sist lørdag, den 6. april, for en unik opplevelse – en Opera pub arrangert av Ramsalt opera. Arrangementet trakk til seg 120 deltakere, og stemningen var elektrisk med et publikum som var storfornøyd gjennom hele kvelden.

Lofotfiskedager på Å

Årets Lofotfiskedager gikk av stabelen 22.-23. mars. Det var også en del av jubileumsfeiring for Museum Nord sin 20 års bursdag i 2024.

skolebesøk om vikingtid

Bø museum har vært på skolebesøk og tema var vikingtid. Det er resulterte i mange gode refleksjoner og stilige tegninger.