Besøksrekord og Arctic Kids i Narvik

01 mars 2022

Besøksrekord og Arctic Kids i Narvik. Narvik Museum oppnådde besøksrekord for februar måned. Besøk Arctic kids togfest torsdag og fredag på museet.

Februar var en god måned for Narvik Museum. Oppstart av cruisetrafikken i kombinasjon med målrettet arbeid for å nå dette markedssegmentet har gitt resultater. 261 gjester besøkte museet i februar som er en dobling sammenlignet med tidligere år. Februar er tradisjonelt sett ikke måneden med de høyeste besøkstallene.

– Vi er veldig fornøyd med å se at arbeidet mot å nå cruiseturistene har ført frem så langt, sier Erlend Sandvoll, museumskonsulent ved avdeling Ofoten. Han har vært primus motor for å løfte Narvik Museum til et attraktivt tilbud for cruisebesøkende.

Denne uka er det også vinterferie i Narvikregionen og vi benytter anledningen til å minne på Arctic Kids togfest hos Narvik Museum på torsdag og fredag.

Sjekk også ut arrangementer og kulturprogrammet til Museum Nord.