Påskeferie hos vikingene 2022

08 april 2022

Hvem har stjålet høvdingenes hest???

Høvdingen her på Borg hadde det lengste langhuset i hele Lofoten, faktisk det lengste som noensinne er funnet i vikingenes verden. Han hadde mange slags dyr på gården sin: griser, sauer, kyr, hester og helt sikkert også noen høner.

Hesten var kanskje det viktigste dyret for driften av gården, de kunne trekke plog og vogn, samt de kunne bære mer vekt enn vikingene selv kunne klare.

Nå er høvdingens flotteste hingst blitt borte, og han trenger DIN hjelp til å finne ut hvem tyven er. Du må løse en rebus og følge hintene gjennom hele museet, kanskje du klarer å løse rebusen om hvem som er tyven.
Passer for alle. Rebusen er både på norsk og engelsk.

Dette er dagene du kan hjelpe oss med å finne tyven:

Tirsdag 12. april
Onsdag 13. april