Markedsundersøkelse om Narvik Museum

28 april 2022

Åshild Larsen og Andreas Enoksen gjennomfører en markedsundersøkelse om Narvik Museum.

Det er i forbindelse med studiet sitt «Opplevelsesbasert reiseliv» hos Nordland fagskole, og har Narvik Museum som case.

Vi setter stor pris på hvis du tar deg noen minutter til å svare på undersøkelsen!

Lenke til undersøkelsen finner du ved å klikke her.

Gaia Arctic Summit 2024

Når den internasjonale klimakonferansen Gaia Arctic Summit går av stabelen i Vesterålen i juni er det med særdeles topptunge talere på scenen. Både norske og internasjonale eksperter vil bidra med kunnskap innen ulike felt – knyttet opp mot mulighetsrommet som oppstår rundt bærekraftsutfordringer og sirkulærøkonomi.

Gaiasamling og demonstrasjon av Vesterålsmodellen

Gaia Vesterålen-teamet har denne uka jobbet sammen på Sortland med ferdigstilling av ny prototype av Vesterålsmodellen.

Kunstworkshop i Narvik

Narvik Museum fikk besøk av en skoleklasse som var med på kunstworkshop med naturmaterialer, med kvensk kunstner Åsne Kummeneje Mellem.