Hva skjer i helga?

06 juni 2022

Det er flere arrangementer og utstillinger som venter på besøk i helga!

Utstillingsåpning: Espolin Johnson og Savio hos Galleri Espolin

I sommer presenterer Galleri Espolin to sentrale kunstnere som begge har skildret nordnorsk natur og samfunn – John Savio og Kaare Espolin Johnson. Utstillingsåpning lørdag 11. juni kl. 14.

Bilde av flere reinsdyr
John Savio «Reinkalver» Tresnitt
Kystens dag hos Bø Museum

Lørdag 11. juni kl. 13–17 feirer Bø Museum Kystens dag sammen med Bø kystlag. Sted: ved Bua, Steinesjøen.

Kystens dag lørdag 11. juni.
Brettspillkveld på Andøymuseet

Andøymuseet inviterer til brettspillkveld lørdag 11. juni kl. 18–21.

Fyret på Andenes
Narvik 1900’s virtuell expo

Besøk kunst- og teknologiutstillingen Narvik 1900’s Virtuell Expo hos Narvik Museum. Siste utstillingsdag er lørdag 11. juni.

Mennesker i et rom
Narvik 1900’s virtuell expo hos Narvik Museum. Foto: Erlend Sandvoll

Vesteråls-modellen hos Sortland Museum

Forskningsprosjektet GaiaVesterålen lanserte denne uken første prototype av Vesteråls-modellen på Sortland Museum. Utstillingen blir på museet i sommer.

Folk inni et rom
Prototypen av Vesteråls-modellen hos Sortland Museum. Foto: GaiaVesterålen