Dagsprogrammet til Lofotakvariet i sommer

26 juni 2022

Opplevelsene står i kø hos Lofotakvariet i sommer. På det faste dagsprogrammet til Lofotakvariet er det satt opp filmvisninger og mating av sel og oter.

Når?Hvor?Hva?
11:003. etasjeFilm: «Norsk havbruk»
12:00SeldamFôring: sel og oter
13:003. etasjeFilm: «Havdansen»
14:003. etasjeFilm: «Havdansen»
15:003. etasjeFilm: «Norsk havbruk»
16:00SeldamFôring: sel og oter
17:003. etasjeFilm: «Havdansen»

Mating av sel og oter foregår to ganger om dagen, mens filmvisning i tredje etasje bytter mellom filmene «Norsk havbruk» og «Havdansen».

Barn og voksne står rundt et akvarium til Lofotakvariet
I tillegg til dagsprogrammet til Lofotakvariet er det artige opplevelser for store og små. Foto: Kjell Ove Storvik

Bli bedre kjent med selene og oteren Gunn på Lofotakvariet:

Opplev seler på nært hold

Selmating står på programmet to ganger om dagen hos Lofotakvariet.

Oteren Gunn

Naboen til selene heter Gunn. Det er en oter som har bodd på akvariet siden hun var veldig liten.

Utforsk museene i Storvågan:

Lofotakvariet

Et møte med livet i Lofot-havet. Skrei, kveite, krabber, sei og hyse – disse og mange flere møter du i akvariet. Mating av sel og oter til faste tidspunkter. Kafè.

Lofotmuseet

Væreiergården fra 1815 ligger på et av de best bevarte historiske stedene i Lofoten. Lær om lofotfiskets historie og se rorbuer og naust med tradisjonelle trebåter. Historisk hage og naturskjønne omgivelser.

Galleri Espolin

Galleri Espolin huser en høvding innen norsk kunst. La deg berøre av kunstneren Kaare Espolin Johnsons uttrykkskraft i hans direkte og poetiske skildringer av kystkulturen i nord.