Meget godt på fagpøven

29 juni 2022

Madelen Berg Hansen har bestått meget godt på fagprøven, etter endt læretid hos Lofotr Vikingmuseum.

Vi gratulerer! Etter to års læretid ved Lofotr Vikingmuseum gikk Madelen Berg Hansen opp til sin fagprøve i reiselivsfag. Vi er stolte over at hun bestod prøven!

Vi er enda mer stolte over at hun gjennom to år har lagt ned en betydelig innsats for å komme seg gjennom de mange arbeidsområdene som er knyttet til fagbrevet.

«Madelen har jobbet med booking, butikksalg, billettsalg, arrangementer, omvisninger og formidling, markedsføring, kafé, festival og ellers alt som museet jobber med. Hun har vært dyktig, ivrig og modig og alltid gjort sitt beste. Det har vært en fornøyelse å ha henne som lærling», sier instruktør Hege Anita Eilertsen (markedssjef i Museum Nord).

«For Museum Nord er det viktig og riktig å ha lærlinger. Det som en del av vårt bidrag for å skape den kompetansen vi, som en del av reiselivsnæringen, trenger. Vi trenger medarbeidere med riktig kunnskap også om reiseliv som arbeidsfelt. Vi ønsker å tiltrekke oss gjester og å skape gode opplevelser for alle gjester. Dyktige medarbeidere gjør det mulig å lykkes», avslutter Eilertsen.

Madelen er den 5. lærlingen ved Lofotr Vikingmuseum (museet har hatt lærling i smedfag, kontorfag, reiselivsfag).

Tre mennesker foran vikingmuseet etter at Madelen har bestått meget godt på fagprøven
Madelen Berg Hansen fikk meget godt på fagprøven etter endt læretid hos Lofotr Vikingmuseum. Fra venstre: Ole Martin Hammer, Madelen Berg Hansen og Arne Reiersen. Foto: Tenk Lofoten