Meget godt på fagpøven

29 juni 2022

Madelen Berg Hansen har bestått meget godt på fagprøven, etter endt læretid hos Lofotr Vikingmuseum.

Vi gratulerer! Etter to års læretid ved Lofotr Vikingmuseum gikk Madelen Berg Hansen opp til sin fagprøve i reiselivsfag. Vi er stolte over at hun bestod prøven!

Vi er enda mer stolte over at hun gjennom to år har lagt ned en betydelig innsats for å komme seg gjennom de mange arbeidsområdene som er knyttet til fagbrevet.

«Madelen har jobbet med booking, butikksalg, billettsalg, arrangementer, omvisninger og formidling, markedsføring, kafé, festival og ellers alt som museet jobber med. Hun har vært dyktig, ivrig og modig og alltid gjort sitt beste. Det har vært en fornøyelse å ha henne som lærling», sier instruktør Hege Anita Eilertsen (markedssjef i Museum Nord).

«For Museum Nord er det viktig og riktig å ha lærlinger. Det som en del av vårt bidrag for å skape den kompetansen vi, som en del av reiselivsnæringen, trenger. Vi trenger medarbeidere med riktig kunnskap også om reiseliv som arbeidsfelt. Vi ønsker å tiltrekke oss gjester og å skape gode opplevelser for alle gjester. Dyktige medarbeidere gjør det mulig å lykkes», avslutter Eilertsen.

Madelen er den 5. lærlingen ved Lofotr Vikingmuseum (museet har hatt lærling i smedfag, kontorfag, reiselivsfag).

Tre mennesker foran vikingmuseet etter at Madelen har bestått meget godt på fagprøven
Madelen Berg Hansen fikk meget godt på fagprøven etter endt læretid hos Lofotr Vikingmuseum. Fra venstre: Ole Martin Hammer, Madelen Berg Hansen og Arne Reiersen. Foto: Tenk Lofoten

Flere nyheter

to nye seler på lofotakvariet

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til to flotte selunger i Lofotakvariet. Det er stor stas når det kommer nye selunger og vi gleder oss til å følge ferden deres videre og krysser alle fingre for at de skal klare seg. 

William hedret av regjeringen

Gründer av Lofoten Krigsminnemuseum, William Hakvaag, fikk tirsdag 26. juli tildelt en anerkjennelse fra regjeringen for sin innsats som formidler av krigshistorien.

Norge leder rekordstort klimaprosjekt

EU gir nå 270 millioner kroner til et forskningsprosjekt som skal bedre distriktenes evne til å håndtere klimaendringene. Klimaprosjektet Resist er ledet av SINTEF, og er den største EU-tildelingen til et norskledet klimaprosjekt noensinne.