Nye Hurtigrutemuseet fyller ett år

23 august 2022

Det nye Hurtigrutemuseet fyller ett år 28. august. Det feires med familiedag på museet, rabatterte billetter og aktiviteter for barn.

For snart ett år siden åpnet Hurtigrutemuseet i ny drakt. Og det har vært litt av ett år! Har du ennå ikke besøkt museet og MS Finnmarken har du en god anledning 28. august.

Det blir rabatterte inngangsbilletter for voksne og gratis inngang for barn, og gode priser på årskort ut året. I tillegg kommer Bædi & Børdi for å guide de minste rundt i museet. Det serveres også kake, kaffe, pølser og saft.

Les mer om program og aktiviteter her.

Velkommen til Hurtigrutemuseet 28. august!

Utforsk Hurtigrutemuseet:

Hurtigrutemuseet

Et monument over Norges samferdselshistorie: Besøk broa, maskinrommet og lugarer på hurtigruta Finnmarken (1956) i sitt ikoniske bygg. Kjenn atmosfæren i salongene fra dampskipet Finmarken (1912). Aktiviteter for barn og familier. Hurtigrutas betydning fortelles i moderne utstillinger. Mat og drikke serveres i spisesalen anno 1956.
Velkommen om bord!

Flere nyheter

Utstillingsåpning og flere foredrag

Denne uken bys det på utstillingsåpning og flere foredrag. Et høydepunkt er åpning av utstillinga Bæsj – Portalen til fortiden hos Bø Museum.

Milliongave til SKREI

Onsdag 28. september overleverte Bent Eriksen en milliongave til SKREI- prosjektet og Museum Nord ved direktør Geir Are Johansen.

Revisjon av privatarkiver i Vesterålen

Sammen med Arkiv i Nordland utfører fagansvarlig forvaltning, Jaroslav Bogomolov, revisjon av privatarkiver i Vesterålen denne uka.