Nye Hurtigrutemuseet fyller ett år

23 august 2022

Det nye Hurtigrutemuseet fyller ett år 28. august. Det feires med familiedag på museet, rabatterte billetter og aktiviteter for barn.

For snart ett år siden åpnet Hurtigrutemuseet i ny drakt. Og det har vært litt av ett år! Har du ennå ikke besøkt museet og MS Finnmarken har du en god anledning 28. august.

Det blir rabatterte inngangsbilletter for voksne og gratis inngang for barn, og gode priser på årskort ut året. I tillegg kommer Bædi & Børdi for å guide de minste rundt i museet. Det serveres også kake, kaffe, pølser og saft.

Les mer om program og aktiviteter her.

Velkommen til Hurtigrutemuseet 28. august!

Utforsk Hurtigrutemuseet:

Hurtigrutemuseet

Et monument over Norges samferdselshistorie: Besøk broa, maskinrommet og lugarer på hurtigruta Finnmarken (1956) i sitt ikoniske bygg. Kjenn atmosfæren i salongene fra dampskipet Finmarken (1912). Aktiviteter for barn og familier. Hurtigrutas betydning fortelles i moderne utstillinger. Mat og drikke serveres i spisesalen anno 1956.
Velkommen om bord!

Flere nyheter

Historieinnsamling i Vesterålen

Hvilken del av Vesterålens historie mener du er viktig at blir fortalt? Dette spørsmålet lurer GaiaVesterålen på, og er de er straks i gang med historieinnsamling i Vesterålen.

Ofotbanen på tvers

Ofotbanen på tvers ble arrangert for første gang onsdag 18. januar oppe på Katterat Stasjon, i samarbeid med Arctic Train.

GaiaVesterålen i Portugal

GaiaVesterålen starter året med kick-off på RESIST-prosjektet i Portugal.