Nye Hurtigrutemuseet fyller ett år

23 august 2022

Det nye Hurtigrutemuseet fyller ett år 28. august. Det feires med familiedag på museet, rabatterte billetter og aktiviteter for barn.

For snart ett år siden åpnet Hurtigrutemuseet i ny drakt. Og det har vært litt av ett år! Har du ennå ikke besøkt museet og MS Finnmarken har du en god anledning 28. august.

Det blir rabatterte inngangsbilletter for voksne og gratis inngang for barn, og gode priser på årskort ut året. I tillegg kommer Bædi & Børdi for å guide de minste rundt i museet. Det serveres også kake, kaffe, pølser og saft.

Les mer om program og aktiviteter her.

Velkommen til Hurtigrutemuseet 28. august!

Utforsk Hurtigrutemuseet:

Hurtigrutemuseet

Et monument over Norges samferdselshistorie: Besøk broa, maskinrommet og lugarer på hurtigruta Finnmarken (1956) i sitt ikoniske bygg. Kjenn atmosfæren i salongene fra dampskipet Finmarken (1912). Aktiviteter for barn og familier. Hurtigrutas betydning fortelles i moderne utstillinger. Mat og drikke serveres i spisesalen anno 1956.
Velkommen om bord!

Flere nyheter

Nå har denne krabaten fått navn

Navnekonkurransen er avgjort! Under Kystens dag i Storvågan i mai arrangerte Lofotakvariet en navnekonkurranse for den nyeste selen vår, som ble født på akvariet i fjor sommer.

Podkastsamarbeid med Várdobáiki

Avdeling Ofoten/Narvik Museum har startet et samarbeid med Várdobáiki på Evenskjer, hvor de skal være med å lage episoder til vår podkastserie «Ekspedert».

EU gir nesten 13 millioner til containermuseum i Vesterålen 

Første del av finansieringen av GaiaVesterålens containermuseum er en realitet. Finansieringen skjer gjennom et stort EU-forskningsprosjekt på sirkulære byggeprosesser ved navn Circular Boost.