Ny utstilling hos Galleri Espolin i september

09 september 2022

Opplev ny utstilling hos Galleri Espolin i september! Galleriet er en av flere visningsarenaer under årets kunstbiennale LIAF – Lofoten Internasjonale kunstfestival.

Befinner du deg i Lofoten og i tillegg er kunstinteressert er det nesten obligatorisk å ta turen innom Storvågan og Galleri Espolin. Fra 3. september til 2. oktober viser Galleri Espolin kunstutstillingen LIAF 2022 – Fantasmagoriana.

Verkene i Galleri Espolin har blitt omorganisert i anledning LIAF 2022 – Fantasmagoriana. Seks ulike samtidskunstnere går i dialog med billedspråket i Espolins visuelle utforskning, og reflekterer det i et nytt lys.

Les mer om utstillingen

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/museumnord.no/public_html/wp-content/themes/museumnord/template-parts/content-search.php on line 86

LIAF 2022 – Fantasmagoriana

Kunstutstilling 3. september – 2. oktober. Galleri Espolin er et av flere visningsarenaer under årets kunstbiennale LIAF – Lofoten Internasjonale kunstfestival. LIAF 2022 er kuratert av duoen Francesco Urbano Ragazzi og har tittelen Fantasmagoriana.

Utforsk Galleri Espolin

Galleri Espolin

Galleri Espolin huser en høvding innen norsk kunst. La deg berøre av kunstneren Kaare Espolin Johnsons uttrykkskraft i hans direkte og poetiske skildringer av kystkulturen i nord.