Ny utstilling hos Galleri Espolin i september

09 september 2022

Opplev ny utstilling hos Galleri Espolin i september! Galleriet er en av flere visningsarenaer under årets kunstbiennale LIAF – Lofoten Internasjonale kunstfestival.

Befinner du deg i Lofoten og i tillegg er kunstinteressert er det nesten obligatorisk å ta turen innom Storvågan og Galleri Espolin. Fra 3. september til 2. oktober viser Galleri Espolin kunstutstillingen LIAF 2022 – Fantasmagoriana.

Verkene i Galleri Espolin har blitt omorganisert i anledning LIAF 2022 – Fantasmagoriana. Seks ulike samtidskunstnere går i dialog med billedspråket i Espolins visuelle utforskning, og reflekterer det i et nytt lys.

Les mer om utstillingen
Utforsk Galleri Espolin

Galleri Espolin

Galleri Espolin huser en høvding innen norsk kunst. La deg berøre av kunstneren Kaare Espolin Johnsons uttrykkskraft i hans direkte og poetiske skildringer av kystkulturen i nord.