To ledige stillinger i museum nord

20 september 2022

Museum Nord har to spennende ledige stillinger

Vi søker en kunst- og kulturinteressert medarbeider til Galleri Espolin i Vågan i Lofoten, et toårig vikariat med mulighet for forlengelse. Den vi ansetter skal ha hovedansvar for å skape gode publikumsopplevelser, drive museumsbutikken og sammen med dyktige kollegaer styrke Galleri Espolin sine aktiviteter i årene som kommer.
Søknadsfrist: 16. oktober 2022

Den andre stillingen er leder for museene i Hadsel.  Museene i Hadsel består av Hurtigrutemuseet på Stokmarknes samt Melbo Hovedgård og Neptun Sildoljefabrikk på Melbu.
Søknadsfrist: 2. oktober 2022

Les mer om utlysningene:

Flere nyheter

SKREI: informasjonsmøte 29. november

Velkommen til informasjonsmøte om SKREI onsdag 29. november 2023.

GAIA: Invitasjon til pressemøte om digitale løsninger for klimatilpasninig

GAIA Vesterålen er invitert til europeisk pressekonferanse der vi skal ha en orientering om pilot Vesterålen i RESIST-prosjektet. Under morgendagens pressekonferanse skal vi se nærmere på de digitale løsningenes rolle i forskningsprosjektet.

Besøk et fyr digitalt

Har du noen gang lurt på hvordan fyrene våre ser ut på innsiden? Nå har Kystverkmusea, sammen med Kystverket, laget digitaliserte versjoner av et knippe fyr, slik at alle har muligheten til å ta en nærmere titt og oppleve dem fra innsiden.