To ledige stillinger i museum nord

20 september 2022

Museum Nord har to spennende ledige stillinger

Vi søker en kunst- og kulturinteressert medarbeider til Galleri Espolin i Vågan i Lofoten, et toårig vikariat med mulighet for forlengelse. Den vi ansetter skal ha hovedansvar for å skape gode publikumsopplevelser, drive museumsbutikken og sammen med dyktige kollegaer styrke Galleri Espolin sine aktiviteter i årene som kommer.
Søknadsfrist: 16. oktober 2022

Den andre stillingen er leder for museene i Hadsel.  Museene i Hadsel består av Hurtigrutemuseet på Stokmarknes samt Melbo Hovedgård og Neptun Sildoljefabrikk på Melbu.
Søknadsfrist: 2. oktober 2022

Les mer om utlysningene: