Lofotmuseet holder stengt

24 oktober 2022

På grunn av en større, nødvendig oppgradering av det elektriske anlegget i de historiske byggene kommer Lofotmuseet til å holde stengt i en lengre periode fra 1. november 2022 til 28. februar 2023.

Vi beklager evt. ulemper dette måtte medføre for våre gjester og ser fram til å ønske velkommen tilbake på vårparten!

Les mer om Lofotmuseet

Lofotmuseet

Væreiergården fra 1815 ligger på et av de best bevarte historiske stedene i Lofoten. Lær om lofotfiskets historie og se rorbuer og naust med tradisjonelle trebåter. Historisk hage og naturskjønne omgivelser.