Nytt tak på Kongsbakk gård

28 oktober 2022

Nytt tak på Kongsbakk gård!

Kongsbakk gård er et gammelt gårdsanlegg i Skjomen som forvaltes av Narvik Museum. Gården ligger idyllisk til på en bakke, med nydelig utsikt over fjorden.

Kongsbakk gård, det hvite gårdshuset i motlys

Selv om den gamle gården er idyllisk, trenger gamle bygninger vedlikehold. Derfor har Håvard, vår driftsansvarlig i Ofoten, skiftet taket på huset i høst.

Utskiftninga av taket var tidkrevende arbeid, men resultatet ble bra, og huset er nå klar til å stå av nok en nordnorsk vinter.

Narvik Museum

Den spektakulære Ofotbanen og malmtog, Narviks utvikling og industri, i tillegg til vandre- og kunstutstillinger.