Besøkstall for 2022 setter rekord

25 november 2022

Gladsak på slutten av året – besøkstall for 2022 setter rekord!

Etter at alle besøkstallene for oktober er registrert har vi nå rundet 250 000 besøkene i Museum Nord! Det er ny rekord!
Forrige rekord var i 2019 med 243 906 for hele året. I 2022 til og med oktober er besøkstallet på 250 219. Dette inkluderer både betalende og gratis besøkende.

Norsk Fiskeværsmuseum og Andøymuseet er også blant noen av våre museer som har hatt rekordhøye besøkstall i sommer og dette er vi stolte av. Vi ser et samfunn i vekst og besøkende som ønsker å lære mer om vår historie og den kulturelle arven. Vi gleder oss til et nytt år og håper å se like mange besøkende igjen.

Ha ei god helg og en god adventstid.

Hilsen oss i Museum Nord.

Flere nyheter

Ramsalt opera på Hurtigrutemuseet

Operaentusiaster og musikkelskere ble samlet på Hurtigrutemuseet sist lørdag, den 6. april, for en unik opplevelse – en Opera pub arrangert av Ramsalt opera. Arrangementet trakk til seg 120 deltakere, og stemningen var elektrisk med et publikum som var storfornøyd gjennom hele kvelden.

Lofotfiskedager på Å

Årets Lofotfiskedager gikk av stabelen 22.-23. mars. Det var også en del av jubileumsfeiring for Museum Nord sin 20 års bursdag i 2024.

skolebesøk om vikingtid

Bø museum har vært på skolebesøk og tema var vikingtid. Det er resulterte i mange gode refleksjoner og stilige tegninger.