Besøkstall for 2022 setter rekord

25 november 2022

Gladsak på slutten av året – besøkstall for 2022 setter rekord!

Etter at alle besøkstallene for oktober er registrert har vi nå rundet 250 000 besøkene i Museum Nord! Det er ny rekord!
Forrige rekord var i 2019 med 243 906 for hele året. I 2022 til og med oktober er besøkstallet på 250 219. Dette inkluderer både betalende og gratis besøkende.

Norsk Fiskeværsmuseum og Andøymuseet er også blant noen av våre museer som har hatt rekordhøye besøkstall i sommer og dette er vi stolte av. Vi ser et samfunn i vekst og besøkende som ønsker å lære mer om vår historie og den kulturelle arven. Vi gleder oss til et nytt år og håper å se like mange besøkende igjen.

Ha ei god helg og en god adventstid.

Hilsen oss i Museum Nord.

Flere nyheter

Vernissage på Narvik Museum

Fredag 17. Mars var det vernissage og åpning av utstillingen «Tid» av årets VU-kunstner Bjørg-Elise Tuppen, på Narvik Museum

Nordlandsseminaret 2023

15. og 16. mars gikk Nordlandsseminaret 2023 av stabelen i Hamarøy. Årets arrangører var Nordlandsmuseet i samarbeid med Árran – Julevsáme guovdásj / Lulesamisk senter. Seminaret var delt i to, med den første dagen på Árran på Drag, og dag to på Hamsunsenteret på Presteid.

GaiaVesterålen i gang med å samle historien om Vesterålen 

Nå er fire av fem workshops for lokalbefolkningen gjennomført for å samle historien om Vesterålen. Hvordan skal arbeidet fortsette i fremtiden?