Koselig julemarked i narvik

05 desember 2022

Lørdag 3. desember var det duket for Narvik Museums årlige julemarked! Markedet fikk over 520 besøkende i løpet av dagen, og det ble en trivelig dag på museet.

Det var laget en liten men koselig pepperkakelandsby med to tog, med bidrag fra blant annet Ankenes Bo- og Servicesenter. Narvik Husflidslag laget kafé med gode kaker, vafler og deilig kaffe sponset av en av salgsutstillerne; Senja Roasters.

Det var femten salgsutstillere med stor variasjon i varer, alt fra strikka og hekla produkter, til smykker, malerier, kaffe fra Senja Roasters, geléer, krydderoljer, kryddersalt og kjeks mm. fra By Smith-Hald fra Borkenes, flere typer lefser og mye annet fint som kundene kunne handle.

Blandakoret Sangvirkelaget kom innom og sang flere fine julesanger på markedet!

Julenissen gir ut gaver til barna på koselig julemarked i Narvik

Nissen kom også innom for å dele ut gaver til både små og store!

Narvik Museum ønsker å takke alle utstillerne, Narvik Husflidslag, og Sangvirkelaget og bidragsyterne til pepperkakelandsbyen for deres bidrag til et flott julemarked i år. Og sist men ikke minst; en stor takk til alle som tok turen innom koselig julemarked i Narvik!

Flere nyheter

SKREI-pilot på Lofotr Vikingmuseum

15. mai var filmfolka i Lofoten Film Collective og utstillingskoordinator for SKREI på Lofotr Vikingmuseum for å filme scener til en pilot. 

Klargjøring til sesong på Korsnes

Avdelingsdirektør i avdeling Ofoten, Jon Framnes, og driftsansvarlig Håvard Amundsen var på Korsnes Museum mandag 13. mai for å klargjøre til sommersesongen!

Jubileumsdag i Storvågan!

26 mai feirer vi Museum Nords 20 års jubileum med åpen dag i hele Storvågan!