Jul i gamle dager

20 desember 2022

Bø Museum har vi i desember hatt besøk av barneskolene i Bø. Jul i gamle dager er en del av Den kulturelle skolesekken og her får man høre om jula slik den var før, med fersk fisk på julaften, oppi 14 (!) slag julekaker og hvordan man kan bygge seg juletre hvis man mangler gran. Elevene var flinke til å gå rundt treet og synge. Grøten ble spist og så kom heldigvis nissen.

Ramsalt opera på Hurtigrutemuseet

Operaentusiaster og musikkelskere ble samlet på Hurtigrutemuseet sist lørdag, den 6. april, for en unik opplevelse – en Opera pub arrangert av Ramsalt opera. Arrangementet trakk til seg 120 deltakere, og stemningen var elektrisk med et publikum som var storfornøyd gjennom hele kvelden.

Lofotfiskedager på Å

Årets Lofotfiskedager gikk av stabelen 22.-23. mars. Det var også en del av jubileumsfeiring for Museum Nord sin 20 års bursdag i 2024.

skolebesøk om vikingtid

Bø museum har vært på skolebesøk og tema var vikingtid. Det er resulterte i mange gode refleksjoner og stilige tegninger.