GaiaVesterålen deltok på UNG2024

16 februar 2023

Kan gaming bidra til mindre utenforskap blant unge?

I går deltok GaiaVesterålen UNG2024 samling sammen med Gaia-talentene Thea Blokhus og Sebastian Pedersen Aanstad, som delte noen av sine erfaringer i GaiaTalent.

Tre mennesker prater på en scene.
Ane Høyem, Sebastian Pedersen Aanstad og Thea Blokhus på scenen under UNG2024. Foto: GaiaVesterålen

Samlingen tok opp viktigheten av å adressere utenforskap i sammenheng med gaming, e-sport og med et utgangspunkt i unges digitale virkelighet.