Besøk museene i vinterferien

24 februar 2023

Museene står klare for å gi deg og din familie en hyggelig opplevelse i vinterferien. Utforsk programmet og besøk museene i vinterferien.

Lofotr Vikingmuseum

Lofotr Vikingmuseum er først ute med aktiviteter fra uke 8, som går til og med uke 9 (20. februar til 4. mars). Her finner du litt av hvert på programmet, fra verksteder, matlaging, snøballkrig og mye mer. Noen eksempler:

Flere av aktivitetene finner du her.

Narvik Museum

Narvik Museum inviterer for andre gang til togfest på museet 2.-3. mars kl. 12-15. Familiearrangementet er en del av Arctic kids.

Lofotakvariet

Lofotakvariet, en sikker vinner for folk i alle aldre? Besøk selene og oter, og lær om fisk i fra Lofothavet. Dagsprogram finner du her.

Barn på akvariet
Opplev fisk og dyr fra våre nære havområder hos Lofotakvariet i vinterferien. Foto: Kjell Ove Storvik

Hurtigrutemuseet

Kom ombord til Hurtigrutemuseet i vinterferien og ta del i båtverksted, knutekurs og tegnekonkurranse. Hold deg oppdatert på arrangementene her.

Gutt og dame i lag på hurtigrutemuseet
Besøk museene i vinterferien – Hurtigrutemuseet inviterer til båtverksted, knutekurs og tegnekonkurranse i vinterferien. Foto: Eirik Linder Aspelund

Åpningstider og annen informasjon om museene finner du her.