Besøk museene i vinterferien

24 februar 2023

Museene står klare for å gi deg og din familie en hyggelig opplevelse i vinterferien. Utforsk programmet og besøk museene i vinterferien.

Lofotr Vikingmuseum

Lofotr Vikingmuseum er først ute med aktiviteter fra uke 8, som går til og med uke 9 (20. februar til 4. mars). Her finner du litt av hvert på programmet, fra verksteder, matlaging, snøballkrig og mye mer. Noen eksempler:

Flere av aktivitetene finner du her.

Narvik Museum

Narvik Museum inviterer for andre gang til togfest på museet 2.-3. mars kl. 12-15. Familiearrangementet er en del av Arctic kids.

Lofotakvariet

Lofotakvariet, en sikker vinner for folk i alle aldre? Besøk selene og oter, og lær om fisk i fra Lofothavet. Dagsprogram finner du her.

Barn på akvariet
Opplev fisk og dyr fra våre nære havområder hos Lofotakvariet i vinterferien. Foto: Kjell Ove Storvik

Hurtigrutemuseet

Kom ombord til Hurtigrutemuseet i vinterferien og ta del i båtverksted, knutekurs og tegnekonkurranse. Hold deg oppdatert på arrangementene her.

Gutt og dame i lag på hurtigrutemuseet
Besøk museene i vinterferien – Hurtigrutemuseet inviterer til båtverksted, knutekurs og tegnekonkurranse i vinterferien. Foto: Eirik Linder Aspelund

Åpningstider og annen informasjon om museene finner du her.

Flere nyheter

Ramsalt opera på Hurtigrutemuseet

Operaentusiaster og musikkelskere ble samlet på Hurtigrutemuseet sist lørdag, den 6. april, for en unik opplevelse – en Opera pub arrangert av Ramsalt opera. Arrangementet trakk til seg 120 deltakere, og stemningen var elektrisk med et publikum som var storfornøyd gjennom hele kvelden.

Lofotfiskedager på Å

Årets Lofotfiskedager gikk av stabelen 22.-23. mars. Det var også en del av jubileumsfeiring for Museum Nord sin 20 års bursdag i 2024.

skolebesøk om vikingtid

Bø museum har vært på skolebesøk og tema var vikingtid. Det er resulterte i mange gode refleksjoner og stilige tegninger.