Besøk museene i vinterferien

24 februar 2023

Museene står klare for å gi deg og din familie en hyggelig opplevelse i vinterferien. Utforsk programmet og besøk museene i vinterferien.

Lofotr Vikingmuseum

Lofotr Vikingmuseum er først ute med aktiviteter fra uke 8, som går til og med uke 9 (20. februar til 4. mars). Her finner du litt av hvert på programmet, fra verksteder, matlaging, snøballkrig og mye mer. Noen eksempler:

Flere av aktivitetene finner du her.

Narvik Museum

Narvik Museum inviterer for andre gang til togfest på museet 2.-3. mars kl. 12-15. Familiearrangementet er en del av Arctic kids.

Lofotakvariet

Lofotakvariet, en sikker vinner for folk i alle aldre? Besøk selene og oter, og lær om fisk i fra Lofothavet. Dagsprogram finner du her.

Barn på akvariet
Opplev fisk og dyr fra våre nære havområder hos Lofotakvariet i vinterferien. Foto: Kjell Ove Storvik

Hurtigrutemuseet

Kom ombord til Hurtigrutemuseet i vinterferien og ta del i båtverksted, knutekurs og tegnekonkurranse. Hold deg oppdatert på arrangementene her.

Gutt og dame i lag på hurtigrutemuseet
Besøk museene i vinterferien – Hurtigrutemuseet inviterer til båtverksted, knutekurs og tegnekonkurranse i vinterferien. Foto: Eirik Linder Aspelund

Åpningstider og annen informasjon om museene finner du her.

Flere nyheter

Tildeling til tekniske og industrielle kulturminner

Fylkesrådet har tildelt 2 750 000 kroner til tekniske og industrielle kulturminner i Nordland. Tilskuddet går til Neptun Sildoljefabrikk og Fagerli gamle kraftstasjon.

Vi har fått nye tilskudd på gården

Ved Lofotr Vikingmuseum på Borg er det kommet nye tilskudd.

Hva er utforskende formidling?

Hva er utforskende formidling? Det var temaet for årets museumspedagogiske påskeseminar hos Naturhistorisk museum i Oslo.