Gode besøkstall i Narvik i februar

03 mars 2023

Gode besøkstall i Narvik i februar:

Narvik Museum opplever stor økning i besøkstall for februar 2023, med hele 508 besøkende!

I 2019 hadde museet 66 besøkende i februar og i 2022 var det 265 besøkende samme måned. Vi ser en god økning fra de to siste normalårene, både i lokale og tilreisende besøkende, og spesielt cruiseturister fra blant annet Storbritannia, Tyskland og USA.

Vi sender en takk til de som tar turen innom museet, og håper den positive trenden fortsetter videre i 2023!

Narvik Museum; eldre murbygning på to etasjer fra 1902, gul og rød. Gode besøkstall i Narvik i februar
Foto: Tromas Bredeli / Museum Nord