Revisjon av bevaringsplan for privatarkiver

24 mars 2023

Denne uka har det vært arbeidsmøte i forbindelsen med revisjon av bevaringsplan for privatarkiver i Nordland.

Møtet fant sted hos Museum Nord ved Narvik Museum. Selv om det var noe frafall fra representanter fra andre museer, fikk møtegruppa gått igjennom resultater av kartlegging av privatarkiver hos Museum Nord som var gjennomført i fjor høst og delvis i vinter.

fire mennesker rundt et bord
Arbeidsmøter om revisjon av bevaringsplan for privatarkiver i Nordland gjennomført i Narvik. Foto: Arkiv i Nordland

Jaroslav Bogomolov og Catharina Bøhn Øien representerte Museum Nord. Fra Arkiv i Nordland deltok Rune Hovd og Ida Merethe Jenssen.

Les om revisjonen i Vesterålen:

Revisjon av privatarkiver i Vesterålen

Sammen med Arkiv i Nordland utfører fagansvarlig forvaltning, Jaroslav Bogomolov, revisjon av privatarkiver i Vesterålen denne uka.