Kunstworkshop for Barn

19 april 2023

Mandag og tirsdag denne uken har Narvik Museum hatt kunstworkshop for barn i samarbeid med kunstner Bjørg-Elise Tuppen. To klasser fra Narvik Montesorriskole har fått besøke Bjørg-Elises kunstutstilling som for tiden står utstilt på museet, lære litt om teknikkene kunstneren selv bruker, for så å få prøve ut teknikken selv.

Først fikk elevene være med i utstillingen til kunstner Bjørg-Elise Tuppen, og fikk også bidra med sine «øyeblikk» på installasjonen Totem of Time.

Narvik Museum takker elever og lærere fra Narvik Montesorri for fine og kreative dager sammen, og retter også en ekstra stor takk til kunstner Bjørg-Elise Tuppen for et flott samarbeid!

Elevenes kunst blir vist frem på Narvik Museum med en utstillingsåpning torsdag 20. april kl 17-19, og vil henge på museet ut mai måned.

Oppslukt i arbeidet