Strategisamling i Kabelvåg

20 april 2023

Å jobbe fram en ny strategi er en krevende og artig prosess! Det kan Museum Nords styre, ledergruppe og FoU skrive under på.

Onsdag gjennomførte vi en strategisamling i Kabelvåg hvor vi gikk gjennom flere hovedpunkter i vår kommende strategiplan, som er under utvikling.

Vi snakket om stedsutvikling og stedsomsorg, tematiske områder, hva som er kommende strategis hjertesak, og gjennomgående prinsipper.

Takk for en hyggelig og produktiv dag!

Les mer om vår strategiprosess:

Ny strategi kommer

Museum Nords nåværende strategiplan er snart ved veis ende, og vi er i prosess med å jobbe fram en ny strategiplan.

Personalsamling med strategisk vri

I forrige uke møttes Museum Nord til en personalsamling med strategisk vri i Storvågan. I løpet av to hyggelige dager fikk vi minglet og jobbet sammen med ny strategiplan.

Flere nyheter

SKREI mottar 2 millioner fra Nordic Last og Buss

Det største enkeltbidraget fra lokalt næringsliv til nå. – Jeg blir rørt og ganske ydmyk når jeg ser at SKREI betyr så mye for så mange i regionen, sier museumsdirektør Geir Are Johansen i forbindelse med overrekkelsen av en symbolsk sjekk denne uken.   

Nora-prosjektet og Islandstur

Hvordan bidra til en bærekraftig turisme? Hvordan skal vi kunne bygge miljøvennlige museum i fremtiden og få yngre generasjoner til å flytte til distriktene? Dette er noen av spørsmålene Nora-prosjektet skal drøfte og utforske de neste tre årene.

Hva slags rolle bør museet ha i min kommune?

Hva slags rolle bør museet ha i min kommune? Dette spørsmålet fikk deltakere i rådsmøtet til Museum Nord.