Strategisamling i Kabelvåg

20 april 2023

Å jobbe fram en ny strategi er en krevende og artig prosess! Det kan Museum Nords styre, ledergruppe og FoU skrive under på.

Onsdag gjennomførte vi en strategisamling i Kabelvåg hvor vi gikk gjennom flere hovedpunkter i vår kommende strategiplan, som er under utvikling.

Vi snakket om stedsutvikling og stedsomsorg, tematiske områder, hva som er kommende strategis hjertesak, og gjennomgående prinsipper.

Takk for en hyggelig og produktiv dag!

Les mer om vår strategiprosess:

Ny strategi kommer

Museum Nords nåværende strategiplan er snart ved veis ende, og vi er i prosess med å jobbe fram en ny strategiplan.

Personalsamling med strategisk vri

I forrige uke møttes Museum Nord til en personalsamling med strategisk vri i Storvågan. I løpet av to hyggelige dager fikk vi minglet og jobbet sammen med ny strategiplan.