Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

21 april 2023

Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

Torsdag 20. april var det utstillingsåpning av barnekunstutstillingen som er resultat av to kunstworkshops Narvik Museum har hatt sammen med kunstner Bjørg-Elise Tuppen og to klasser fra Narvik Montesorriskole.

To voksne og et barn ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Elevene som har deltatt på kunstworkshops på Narvik Museum har fått prøve ut noen av de teknikkene som kunstner Bjørg-Elise Tuppen bruker i sin egen kunst.

Barn ser på fargerike kunstverk på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Utstillingsåpningen ble arrangert for at familiene til deltakerne på workshopene kunne komme å se på elevenes kunstverker som en egen utstilling. Utstillingen står på Narvik Museum ut mai måned.

Mann og kviinne ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Flere nyheter

Gaia Arctic Summit 2024

Når den internasjonale klimakonferansen Gaia Arctic Summit går av stabelen i Vesterålen i juni er det med særdeles topptunge talere på scenen. Både norske og internasjonale eksperter vil bidra med kunnskap innen ulike felt – knyttet opp mot mulighetsrommet som oppstår rundt bærekraftsutfordringer og sirkulærøkonomi.

Gaiasamling og demonstrasjon av Vesterålsmodellen

Gaia Vesterålen-teamet har denne uka jobbet sammen på Sortland med ferdigstilling av ny prototype av Vesterålsmodellen.

Kunstworkshop i Narvik

Narvik Museum fikk besøk av en skoleklasse som var med på kunstworkshop med naturmaterialer, med kvensk kunstner Åsne Kummeneje Mellem.