Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

21 april 2023

Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

Torsdag 20. april var det utstillingsåpning av barnekunstutstillingen som er resultat av to kunstworkshops Narvik Museum har hatt sammen med kunstner Bjørg-Elise Tuppen og to klasser fra Narvik Montesorriskole.

To voksne og et barn ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Elevene som har deltatt på kunstworkshops på Narvik Museum har fått prøve ut noen av de teknikkene som kunstner Bjørg-Elise Tuppen bruker i sin egen kunst.

Barn ser på fargerike kunstverk på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Utstillingsåpningen ble arrangert for at familiene til deltakerne på workshopene kunne komme å se på elevenes kunstverker som en egen utstilling. Utstillingen står på Narvik Museum ut mai måned.

Mann og kviinne ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Flere nyheter

SKREI: informasjonsmøte 29. november

Velkommen til informasjonsmøte om SKREI onsdag 29. november 2023.

GAIA: Invitasjon til pressemøte om digitale løsninger for klimatilpasninig

GAIA Vesterålen er invitert til europeisk pressekonferanse der vi skal ha en orientering om pilot Vesterålen i RESIST-prosjektet. Under morgendagens pressekonferanse skal vi se nærmere på de digitale løsningenes rolle i forskningsprosjektet.

Besøk et fyr digitalt

Har du noen gang lurt på hvordan fyrene våre ser ut på innsiden? Nå har Kystverkmusea, sammen med Kystverket, laget digitaliserte versjoner av et knippe fyr, slik at alle har muligheten til å ta en nærmere titt og oppleve dem fra innsiden.