Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

21 april 2023

Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

Torsdag 20. april var det utstillingsåpning av barnekunstutstillingen som er resultat av to kunstworkshops Narvik Museum har hatt sammen med kunstner Bjørg-Elise Tuppen og to klasser fra Narvik Montesorriskole.

To voksne og et barn ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Elevene som har deltatt på kunstworkshops på Narvik Museum har fått prøve ut noen av de teknikkene som kunstner Bjørg-Elise Tuppen bruker i sin egen kunst.

Barn ser på fargerike kunstverk på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Utstillingsåpningen ble arrangert for at familiene til deltakerne på workshopene kunne komme å se på elevenes kunstverker som en egen utstilling. Utstillingen står på Narvik Museum ut mai måned.

Mann og kviinne ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Flere nyheter

SKREI mottar 2 millioner fra Nordic Last og Buss

Det største enkeltbidraget fra lokalt næringsliv til nå. – Jeg blir rørt og ganske ydmyk når jeg ser at SKREI betyr så mye for så mange i regionen, sier museumsdirektør Geir Are Johansen i forbindelse med overrekkelsen av en symbolsk sjekk denne uken.   

Nora-prosjektet og Islandstur

Hvordan bidra til en bærekraftig turisme? Hvordan skal vi kunne bygge miljøvennlige museum i fremtiden og få yngre generasjoner til å flytte til distriktene? Dette er noen av spørsmålene Nora-prosjektet skal drøfte og utforske de neste tre årene.

Hva slags rolle bør museet ha i min kommune?

Hva slags rolle bør museet ha i min kommune? Dette spørsmålet fikk deltakere i rådsmøtet til Museum Nord.