Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

21 april 2023

Utstillingsåpning: Barnekunst på Narvik Museum

Torsdag 20. april var det utstillingsåpning av barnekunstutstillingen som er resultat av to kunstworkshops Narvik Museum har hatt sammen med kunstner Bjørg-Elise Tuppen og to klasser fra Narvik Montesorriskole.

To voksne og et barn ser på fargerik barnekunst på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Elevene som har deltatt på kunstworkshops på Narvik Museum har fått prøve ut noen av de teknikkene som kunstner Bjørg-Elise Tuppen bruker i sin egen kunst.

Barn ser på fargerike kunstverk på veggen
Foto: Bjørg-Elise Tuppen

Utstillingsåpningen ble arrangert for at familiene til deltakerne på workshopene kunne komme å se på elevenes kunstverker som en egen utstilling. Utstillingen står på Narvik Museum ut mai måned.

Mann og kviinne ser på fargerik barnekunst på veggen