Kreativ Utstillingsworkshop

05 mai 2023

Utstillingsgruppa til SKREI møttes denne uka til en kreativ workshop i Storvågan for å jobbe videre med objekter og nøkkelpersoner til utstillingskonseptet.

Gruppa består av ansatte i Museum Nord og utstillingsdesignerne Expology, som har jobbet sammen i snart ett år. Vanligvis foregår arbeidet digitalt, derfor er det ekstra stas når man en gang i blant kan møtes og jobbe kreativt i samme rom!

Bitende vårvær til tross, Lofoten viste seg fra sin beste side, til stor inspirasjon for arbeidet med utstillingsutvikling. Workshopen fant sted i SKREIs nye prosjektkontorer som ligger rett ved siden av byggetomta hvor nybygget Otolitten vil komme.

En gruppe mennesker står og ser utover landskapet det det nye SKREI-senteret skal bygges
Prosjektleder Jens-Henrik Andersen tok gruppa med på befaring på byggetomta. Foto: Museum Nord

PS: Gratulerer så mye til Exology som nylig vant prisen for årets utstilling 2022 for Spårvägsmuseets «Tilsammans på vatten, vägar och spår»!

Les mer om SKREi

SKREI

SKREI blir et senter for kunnskap og opplevelser knyttet til Lofotfisket og Norges viktigste fisk. SKREI strekker seg utenfor rammene til et tradisjonelt museum.

SKREI Research Center

SKREI Research Center (SRC) er et treårig prosjekt for å skape en infrastruktur som koordinerer internasjonal, tverrfaglig forskning og kunnskap rundt temaer knyttet til den arktiske torsken.

Flere nyheter

SKREI: informasjonsmøte 29. november

Velkommen til informasjonsmøte om SKREI onsdag 29. november 2023.

GAIA: Invitasjon til pressemøte om digitale løsninger for klimatilpasninig

GAIA Vesterålen er invitert til europeisk pressekonferanse der vi skal ha en orientering om pilot Vesterålen i RESIST-prosjektet. Under morgendagens pressekonferanse skal vi se nærmere på de digitale løsningenes rolle i forskningsprosjektet.

Besøk et fyr digitalt

Har du noen gang lurt på hvordan fyrene våre ser ut på innsiden? Nå har Kystverkmusea, sammen med Kystverket, laget digitaliserte versjoner av et knippe fyr, slik at alle har muligheten til å ta en nærmere titt og oppleve dem fra innsiden.