500 000 til GaiaVesterålen i revidert statsbudsjett

11 mai 2023

Regjeringen har prioritert GaiaVesterålen/Museum Nord i revidert nasjonalbudsjett. Bevilgningen på 500 000 kommer fra Kultur- og likestillingsdepartementet.

Det var ordfører i Sortland kommune, Karl-Erling Nordlund, som i går kom på Gaia-kontoret og delte den overraskende nyheten med oss: – Det er en skikkelig honnør for jobben som gjøres, og prosjektet som går på å formidle bærekraftsmålene, klima, miljø og utdanning. Det er også honnør for ei stødig hand på rattet. Og så er det en oppfølging av de 800.00 kronene fra Kulturtanken i fjor. Prosjektet GaiaVesterålen legges merke til, så gratulerer, sa Karl Erling Nordlund (Sp) da han overleverte nyheten og blomster.

-Dette betyr mye for oss, og det betyr også utrolig mye med den støtten som vi får fra det politiske miljøet i Sortland, og i resten av Vesterålen. Vi føler virkelig at vi har lokalsamfunnet i ryggen, sier prosjektleder Ane Høyem i GaiaVesterålen.

Les videre om tildelingen her.

Les mer om GaiaVesterålen

GaiaTalent

GaiaTalent er et tiltak mot utenforskap blant unge. Vi ønsker å koble digitale talenter i utenforskap med behovet for digital kompetanse i distriktene.