Lunsjforedrag på Narvik museum

16 mai 2023

Lunsjforedrag på Narvik Museum

Tirsdag 16. mai markerte Narvik Museum den internasjonale museumsdagen – litt på forskudd. Den internasjonale museumsdagen markeres egentlig den 18. mai, men siden den i år falt på Kristi Himmelfartsdag, ble markeringen holdt den 16. mai i stedet.

Trond Blomlie holdt et flott lunsjforedrag om Narvik og Ofotens lokalhistorie, og om de lokalhistoriske kildene som finnes for området.

Mann holder foredrag med bilder på lerret, i sal med tilhørere

Flere nyheter

SKREI: informasjonsmøte 29. november

Velkommen til informasjonsmøte om SKREI onsdag 29. november 2023.

GAIA: Invitasjon til pressemøte om digitale løsninger for klimatilpasninig

GAIA Vesterålen er invitert til europeisk pressekonferanse der vi skal ha en orientering om pilot Vesterålen i RESIST-prosjektet. Under morgendagens pressekonferanse skal vi se nærmere på de digitale løsningenes rolle i forskningsprosjektet.

Besøk et fyr digitalt

Har du noen gang lurt på hvordan fyrene våre ser ut på innsiden? Nå har Kystverkmusea, sammen med Kystverket, laget digitaliserte versjoner av et knippe fyr, slik at alle har muligheten til å ta en nærmere titt og oppleve dem fra innsiden.