Lunsjforedrag på Narvik museum

16 mai 2023

Lunsjforedrag på Narvik Museum

Tirsdag 16. mai markerte Narvik Museum den internasjonale museumsdagen – litt på forskudd. Den internasjonale museumsdagen markeres egentlig den 18. mai, men siden den i år falt på Kristi Himmelfartsdag, ble markeringen holdt den 16. mai i stedet.

Trond Blomlie holdt et flott lunsjforedrag om Narvik og Ofotens lokalhistorie, og om de lokalhistoriske kildene som finnes for området.

Mann holder foredrag med bilder på lerret, i sal med tilhørere

Flere nyheter

SKREI mottar 2 millioner fra Nordic Last og Buss

Det største enkeltbidraget fra lokalt næringsliv til nå. – Jeg blir rørt og ganske ydmyk når jeg ser at SKREI betyr så mye for så mange i regionen, sier museumsdirektør Geir Are Johansen i forbindelse med overrekkelsen av en symbolsk sjekk denne uken.   

Nora-prosjektet og Islandstur

Hvordan bidra til en bærekraftig turisme? Hvordan skal vi kunne bygge miljøvennlige museum i fremtiden og få yngre generasjoner til å flytte til distriktene? Dette er noen av spørsmålene Nora-prosjektet skal drøfte og utforske de neste tre årene.

Hva slags rolle bør museet ha i min kommune?

Hva slags rolle bør museet ha i min kommune? Dette spørsmålet fikk deltakere i rådsmøtet til Museum Nord.