DKS-uker hos Ballangen museum

08 juni 2023

DKS-uker hos Ballangen Museum. Sammen med elever fra 7.-klasser i Narvik kommune utforsker vi regionens unike geologi og bergverkshistorie.

I tradisjonen tro inviterte Ballangen Museum 7.-klasser på feltdager som en del av museets DKS-tilbud til grunnskolen. Været var dessverre ikke på vår side denne gangen, slik at de opprinnelige turene til Keiploftet ble byttet ut med et alternativt opplegg på museet.

Elevene har gått kulturløypen i Bjørkåsen, vi har fyrt i bålpanna og spist god lunsj ute. Dagene ble avsluttet med omvisning på museet og fordypning i bergarter og mineraler.

150 elever og lærere deltok i år på DKS-opplegget. Tusen takk for svært hyggelige dager i lag med oss på museet!

besøk Ballangen Museum

Ballangen Museum

Lær om den mangfoldige geologi- og gruvehistorien til området, og samfunnet rundt bergverksindustrien.