Skoleklasser på besøk i Kulturminneparken

12 juni 2023

Melbo Hovedgård inviterte med 6.-klasser i Hadsel på artige og lærerike dager i Kulturminneparken.

Sammen så vi på skattene som ligger i kulturminneparken. Sola var med oss, så elevene fra Sandnes og Melbu fikk påfyll av både D-vitamin, og kunnskap om kirka, gravhauger, stjernemonumentet og hvordan en kan spinne med håndteiner. I tillegg kom det en overraskelse i låven med forskjellige rariteter fra Hans Bakken.

Tusen takk til elever og lærere for besøket!

Besøk Melbo Hovedgård

Melbo Hovedgård

Melbo gikk fra storgård til småby på noen få tiår. Chr. Frederiksen hadde en ledende rolle i en rekke foretak. Meget flott hovedgård samt romantisk hage/park-anlegg i historien rundt et industrieventyr rundt 1890–1920-tallet.

Flere nyheter

Høstferien 2023 hos museene

Er du på jakt etter artige aktiviteter til familier i høstferien? Se her!

WORK it OUT i Narvik

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» event i regi av ERIH, i samarbeid med kulturskolen i Narvik

Fellesmøte for museene i nordland

21. – 22. september var Helgeland Museum, Nordlandsmuseet og Museum Nord samlet til det årlige fellesmøtet for museene i Nordland. Nytt i år er at også Árran Julevsáme guovdásj/lulesamisk senter, Norsk Luftfartsmuseum og Narviksenteret også deltok.