Skoleklasser på besøk i Kulturminneparken

12 juni 2023

Melbo Hovedgård inviterte med 6.-klasser i Hadsel på artige og lærerike dager i Kulturminneparken.

Sammen så vi på skattene som ligger i kulturminneparken. Sola var med oss, så elevene fra Sandnes og Melbu fikk påfyll av både D-vitamin, og kunnskap om kirka, gravhauger, stjernemonumentet og hvordan en kan spinne med håndteiner. I tillegg kom det en overraskelse i låven med forskjellige rariteter fra Hans Bakken.

Tusen takk til elever og lærere for besøket!

Besøk Melbo Hovedgård

Melbo Hovedgård

Melbo gikk fra storgård til småby på noen få tiår. Chr. Frederiksen hadde en ledende rolle i en rekke foretak. Meget flott hovedgård samt romantisk hage/park-anlegg i historien rundt et industrieventyr rundt 1890–1920-tallet.