Utstillingsåpning: «Elektrifiseringa av Ofotbanen»

23 juni 2023

Utstillingsåpning: «Elektrifiseringa av Ofotbanen»

22. juni åpnet Narvik Museum den nye faste utstillingen «Elektrifiseringa av Ofotbanen». I år er det 100 år siden Ofotbanen ble elektrifisert, og åpningen ble markert med musikk fra Jernbanens musikkorps, kake, alkoholfrie bobler, og åpningstale og snorklipping av områdedirektør i Bane NOR, Thor Brækkan.

Thor Brækkan klipper snora på åpning, publikum ser på
Thor Brækkan klipper snora på åpning av utstillingen
Marsipankake med bilde av elektrisk lokomotiv
Marsipankake til gjestene