Koselig bryggekveld på Korsnes Museum

30 juni 2023

Koselig bryggekveld på Korsnes Museum

Torsdag 29. juni ble det arrangert en koselig bryggekveld på Korsnes Museum i Ofoten. Anledningen var at den tidligere handelsreisendebåten Peer Gynt og dens mannskap har reist oppover kysten fra sin hjemmehavn i Bergen helt opp til Korsnes.

Båten Peer Gynt foran rød bryggebygning, skyet vær
Foto: Knut Krzywinski

Korsnes Museum bød på åpent museum, kaffe, saft og vafler, og to lokale musikere spilte intimkonsert i brygga. Det ble en trivelig kveld med over 50 gjester som fikk se båten Peer Gynt, museet og være sosiale i fantastisk sommervær!

Utendørs: rød bryggebygning med småbåtkai i bakgrunnen, pent vær
-hvitt gammelt bolighus og rødt stabbur i pent sommervær

Korsnes Museum takker for alle de blide gjestene som kom, og sender en ekstra stor takk til de som hjalp til under arrangementet!

Hvit sandstrand i pent vær, lofotveggen i bakgrunnen. Hvite blomster i forgrunnen

Flere nyheter

pangstart på sommerseongen!

Pangstart på sommersesongen: Sortland Museum åpnet sommersesongen lørdag 15. juni med besøk av ca 150 gjester!

Avslutning av Coastal Memory fort

Coastal Memory Fort-prosjektet går mot slutten, og denne uka har det vært avsluttende prosjektmøte og seminar i Lourinhã i Portugal.

Lofoten som bærekraftig matdestinsjon

I september 2023 var om lag 30 personer samlet i Kabelvåg i Lofoten for å diskutere, tenke og snakke sammen om Lofoten og bærekraftig matkultur. Gjennom metodene «hybridforum» og «utopiverksted» var deltakere med å forme samtalen om hva lokal matkultur vil si for dem.