Koselig bryggekveld på Korsnes Museum

30 juni 2023

Koselig bryggekveld på Korsnes Museum

Torsdag 29. juni ble det arrangert en koselig bryggekveld på Korsnes Museum i Ofoten. Anledningen var at den tidligere handelsreisendebåten Peer Gynt og dens mannskap har reist oppover kysten fra sin hjemmehavn i Bergen helt opp til Korsnes.

Båten Peer Gynt foran rød bryggebygning, skyet vær
Foto: Knut Krzywinski

Korsnes Museum bød på åpent museum, kaffe, saft og vafler, og to lokale musikere spilte intimkonsert i brygga. Det ble en trivelig kveld med over 50 gjester som fikk se båten Peer Gynt, museet og være sosiale i fantastisk sommervær!

Utendørs: rød bryggebygning med småbåtkai i bakgrunnen, pent vær
-hvitt gammelt bolighus og rødt stabbur i pent sommervær

Korsnes Museum takker for alle de blide gjestene som kom, og sender en ekstra stor takk til de som hjalp til under arrangementet!

Hvit sandstrand i pent vær, lofotveggen i bakgrunnen. Hvite blomster i forgrunnen