Vikingfestivalen 2023

27 juli 2023

Om knapt en uke braker det løs med årets vikingfestival på Lofotr Vikingmuseum. Vikingfestivalen varer fra 2. til 6. august og vi gleder oss til å se deg der.

Vi har mange flotte vikinger som kommer tilreisende til festivalen for å lage god stemning, underholdning og dele av sin kunnskap. Gled deg til flott musikk av Kjell Braaten Music, god underholdning med kampshow av Vikverir, og Olaf Skjeggelaus med Viking School days leter etter nye rekrutter som vil lære og sloss. Ønsker du å lære mer om kokkelering på jernaldervis, vil Edita Nurmi ha flotte demonstrasjoner.

Ikke minst kommer det markedsboder og selgere som kan friste med varer fra nær og fjern!

Vi gleder oss!

For se programmet for årets festival klikk her: