Væreierboligen på Lofotmuseet midlertidig stengt

31 august 2023

Væreierboligen på Lofotmuseet er midlertidig stengt fra 1. september 2023.

En større, nødvendig oppgradering av det elektriske anlegget i væreierboligen er årsaken til stegningen. Men fortvil ikke, robuer, båtnaust og alle andre bygninger vil holde åpent som vanlig.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører våre gjester.

Les mer om Lofotmuseet

Lofotmuseet

Væreiergården fra 1815 ligger på et av de best bevarte historiske stedene i Lofoten. Lær om lofotfiskets historie og se rorbuer og naust med tradisjonelle trebåter. Historisk hage og naturskjønne omgivelser.