Åpen dag på Ballangen Museum

04 september 2023

Lørdag 2. september var det åpen dag på Ballangen Museum i anledning Kulturminnedagene 2023. Ballangen Historielag stilte med kaffe og deilige kaker og det ble fremvisning av spinning og tvinning av garn på god gammeldags rokk.

Det ble en fin dag på Ballangen Museum med hyggelige gjester. Museet takker Gunn og Mary fra Ballangen Historielag for deres innsats på arrangementet!

Ballangen Museum, gammelt brunt trebygg i tre etasjer, blå himmel og sol